Verzending

WSKP

Bij CBDreams wordt nauw samengewerkt met onze E-fulfilment partner WSKP. Middels een snelle, efficiënte, veilige en betrouwbare manier van orderverwerking zorgen ze er samen met de koeriersbedrijven voor dat jouw pakket op de juiste manier thuis wordt bezorgd.

PostNL en DHL

Om jouw bestelling zo snel, anoniem en veilig mogelijk te versturen, werkt onze partner WSKP samen met PostNL en DHL. Voor avondleveringen is Budbee het aangewezen bedrijf. Voor de bestellingen in België zal PostNL de pakketjes overhandigen aan Bpost.

Levertijd

Bij CBDreams en WSKP houden we van een snelle levering. Hieronder het overzicht:

Nederland: voor 23:59u besteld? Morgen in huis.

België: voor 18:00u besteld? Morgen in huis.

Verzendkosten

Bij CBDreams houden we er niet van om onze klanten voor onaangename verrassingen te laten staan. Hierdoor kiezen we voor transparantie in productinformatie net als gratis levering, zowel in Nederland als in België.


Retournering

Het kan voorkomen dat je nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, toch liever afziet van de aankoop. Wanneer je dit aan ons meldt via de mail, heb je 14 dagen de tijd om het product zonder opgaaf van reden te retourneren naar ons.

Retourvoorwaarden

  • Voeg een briefje toe aan de bestelling met daarop jouw naam en het ordernummer.
  • Producten die geopend of gebruikt zijn, kunnen helaas niet meer geretourneerd worden aangezien onze producten onder de bederfelijke waren behoren.
  • Geretourneerde producten dienen in de originele verpakking teruggestuurd te worden.
  • De retourkosten vallen voor de rekening van de consument.
  • Nadat de retour is ontvangen en aan de retourvoorwaarden voldoet, wordt binnen 14 dagen het aankoopbedrag teruggestort.

Retouradres

Gelieve de retour terug te sturen naar onderstaand adres t.a.v. WSKP B.V.:

Marconistraat 10
2181AK HILLEGOM

Heb je nog vragen of mededelingen? Neem dan gerust contact met ons op.