Getest en Geanalyseerd

Onze CBD olie is getest in het laboratorium. Dit houdt in dat de producent onderzoeken heeft ondergaan om zeker te zijn van een juist en goed product. Alle producten van CBDreams worden uitvoerig getest in verschillende onafhankelijke laboratoria. De producten bevatten precies wat is beloofd en zijn vrij van residuen en afvalstoffen. Alle resultaten vindt u hieronder.

Cannabinoïde profiel:

Het cannabinoïdeprofiel geeft de hoeveelheid cannabidiol en andere cannabinoïden (CBDa, CBD, CBG, etc.) weer.

Verontreinigingstest:

Omdat hennep een bio-accumulator is (het absorbeert verontreinigingen uit de aarde), is het belangrijk om extracten te testen op besmetting. Een volledige test moet altijd het volgende bevatten:

1. Zware metalen test. Hennepplanten nemen zware metalen zoals kwik of lood op uit de bodem. Daarom moet bij alle hennepextracten regelmatig een volledige controle op besmetting van zware metalen worden uitgevoerd.

2. Herbiciden, pesticiden and fungiciden. Hennepgewassen die worden gebruikt voor het produceren van CBD-extracten moeten worden gekweekt zonder het gebruik van herbiciden, pesticiden of fungiciden. Deze chemicaliën zijn giftig voor mensen en zullen tijdens het extractieproces in het eindproduct worden geconcentreerd, waardoor de consument ziek kan worden.

3. Bacteriële besmetting. Het laatste deel van de laboratoriumtest controleert op eventuele bacteriële of schimmelbesmetting van het product.